Veolia
JYSK

Výsledky odohratých zápasov Young Angels Academy počas víkendu (13.-15.04.2018)

Prinášame výsledky odohratých zápasov jednotlivých družstiev Young Angels Košice počas uplynulého víkendu.

JUNIORKY Young Angels Blue

ŠBK Spišská Nová Ves - Young Agels Košice Blue 53:95 (34:35)
Body: Kaliuzhna 15, Bohušová 7(10 dosk.), Sanisloová 7(7 dosk.), Zahornacká 6, Čatlošová 6(9 dosk.), Beráneková 5, Burdová 4, Pahulyová 2, Basová, Barabášová
Tréner: Juraj Probala

Vyjadrenie trénera Juraja Probalu:
Nebudem skryvat pozitívne emócie a radosť po tomto zápase. Dievčatá ukázali veľké srdce a vôľu víťaziť v takto ťažkých zápasoch. Podarilo sa nám so supermom držať krok a po celý zápas sme mu dýchali na chrbát. Dievčata hrali odvážne, aj napriek slabej úspešnosti z dlhých a stredných vzdialeností. Celkovo sme boli trpezlivé a počkali si na najvhodnejšiu chvíľu, kedy sme zabrali a v poslednej štvrtine prevzali zápas pod svoju kontrolu a dotiahli ho do vítazného konca. Veľmi sa tešíme, že po víťazstve stale živíme šancu na splnenie nášho cieľa a už sa tešíme na ďalšie kolo. Dievčatám za dnešný zápas ďakujem a k víťazstvu úprimne gratulujem, zaslúžili si ho.

Vyjadrenie hráčky Ivany Sanislóovej:
Zápas sme museli a taktiež aj chceli vyhrať. Asi to nám zväzovalo ruky. Tomu zodpovedajú naše zakončenia spoza trojkového obluku. Bolo ich veľa, no úspečných pokusov veľmi málo. Čakali sme, že po pár pokusoch z diaľky sa naša úspešnosť zlepší, ale nestalo sa tak. Báli sme sa vnikať do koša, pretože uprostred šestky mali stale postavenú hráčku, ktorá blokovala naše zakončenia. Veľmi zlé sme si strážili naše fauly. Počas celého zápasu sme tŕpli, aby sa nám nevyfalovala nejaká hráčka. A taktiež sme celý zápas dobiehali 6 bodový náskok súpera. Úplne iné družstvo nastúpilo do štvrtej štvriny. Dali sme pár ľahkých košov, padli nám dve trojky a boli sme koncetrované aj v obrane. Potrebné víťazstvo sme si napokon vybojovali my a veľmi sa y neho tešíme. Takéto zápasy sú pre nás vždy dobrou skúsenosťou a motivujú nás pracovať na sebe ešte viac.

Vyjadrenie hráčky Danku Basovej:
Do nedeľňajšieho zápasu sme vstupovali s vedomím ,že zápas musíme vyhrať inak sa pre nás sezóna viacmenej končí. Zo šatne sme vychádzali so chcením a dôverou v sebe samé no nervozita tam určite bola. Prvá akcia zápasu vyšla perfektne, úspešnou strelou z dialky a možno preto sme sa toho celý zápas nevedeli vzdať aj keď nám to z dialky vôbec nepadalo. Pod košom nás veľa krát blokovali. Zápas bol napínavý do poslednej sekundy. V posledných minútach sa nám podarilo zamakať, zvíťaziť a získať 2 dôležité body.

KADETKY Young Angels Košice

Young Angels Košice - BK ŠKP 08 Banská Bystrica 54:45 (26:20)
Body: Bohušová 13, Ištoňová a Beraneková po 10, Kaliuzhna 9, Zahornacká 7, Čatlošová 5
Tréner: Tomislav Radoš

Young Angels Košice - BK ZŠ Zvolen 44:41 (23:19)
Body: Sabovčíková a Schreiberová po 8, Lukčová a Palvnická po 6, Ištoňová a Malicová po 5, Zajacová 4, jendrichovská 2
Tréner: Tomislav Radoš

 

ŽIAČKY Young Angels 2004 Blue

CBK 2004  Košice - Young Angels 2004 Blue 35:27 (21:13)
Body:  Findrikova 6, Laubertová 5, Králová 5, Viznerová 2, Mašlanková 2, Chovaníková 2, Tresová 2, Staníková 2, Kobularčíková 1.
Tréner: Ján Krajňák, asistent trénera: Petra sukubová

CBK 2004  Košice - Young Angels 2004 Blue 52:39 (25:10)
Body:  Chovaníková 11, Laubertová 8, Tresová 5, Viznerová 3, Findriková 2, Staníková 2, Mullerová 2, Králová 1, Mačičáková 1.
Tréner: Ján Krajňák, asistent trénera: Petra sukubová

Vyjadrenie trénera:
Vedeli sme, že nás čakajú náročné zápasy a čo od súpera očakávať. Pokiaľ dievčatá plnili čo im bolo na tréningu či pred zápasom povedané, tak hrali vyrovnanú partiu. V oboch zápasoch nám ušla iba jedna štvrtina, v ktorej sme hrali poplašene, nesústredene, nedisciplinovane a CBK si urobili náskok (v prvom zápase stav 2. štvrtiny 13:5, v druhom zápase prvá štvrtina 21:3). Mrzieť nás môže aj vysoký počet stratených lôpt a veľa doskočených lôpt súpera pod našim košom.

Vyjadrenie hráčky Laury Laubertovej:
Prvý zápas proti CBK sme začali veľmi dobre viedli sme 0:8. Nakoniec po prvej štvrtine bol stav 8:8. V prvom polčase sme
boli malo koncentrované a nesústredene na zápas. Súper nám veľa lôpt doskakoval a mal veľa rýchlych protiútokov. Do druhého polčasu ako keby nastúpilo iné družstvo, zápas sme síce prehrali ale na konci zápasu sme si zahrali naše akcie a stiahli sme manko.

STARŠIE MINI Young Angels 2006 Blue

Young Angels 2006 Blue Košice - BAM Poprad 30:28 (15:11)
Body: Čatlošová 8, Výravcová 6, Lukáčová 6, Fleischerová 5, Mochnacká 2, Bindasová 2, Koperová 1
Tréner: Petra Dvorščáková

Young Angels 2006 Blue Košice - BAM Poprad 46:22 (22:9)
Body: Čatlošová 8, Koperová 8, Mochnacká 6, Lukáčová 5, Fleischerová 5, Bindasová 3, Pomothyová 3, Neradová E. 2, Maximová 2, Výravcová 2, Karafová 2
Tréner: Petra Dvorščáková

Hodnotenie trénerky Petry Dvorščákovej:
Cez víkend nás čakali zápasy so súperom z Popradu. Vedeli sme, že tieto zápasy budú náročné ako po fyzickej tak aj po psychickej stránke. A naozaj to tak bolo. Nebolo jednoduché dievčatá pripraviť na to, že tieto zápasy budú úplne iné ako tie zo základnej časti. Vtedy sa súťaž ešte len rozbiehala a v prvom zápase sme utrpeli prehru vyše 30 bodov. Vedeli sme, že keď chceme pomýšľať o ukončení sezóny až v júni, tak musíme do týchto zápasov dať všetko. A podarilo sa nám to. Aj napriek výpadkom v určitých častiach hry a nepremeneným ľahkým pozíciam sme dievčatá stále hecovali k bojovnosti a snahe dať zo seba všetko. Oplatilo sa a oba zápasy sme dotiahli do víťazných koncov. Dievčatám patrí veľká pochvala, lebo naozaj do zápasov dali srdiečko. V neposlednom rade chcem poďakovať aj rodičom, ktorí sa snažili povzbudzovať počas celého zápasu.  

STARŠIE MINI Young Angels 2006 Yellow

Young Angels Yellow 2006 Košice  -  MBK Ružomberok   29:38  (19:18)
Body: Dubecká 9, Chovaníková 8, Repková 6, Šedivá 2, Krakovská 2, Borošová 2
Tréner: Hanka Jendrichovská, asistent trénera: Róbert Kisty

Young Angels Yellow 2006 Košice  -  MBK Ružomberok  39:31  (15:17)
Body:  Chovaníková 12, Dubecká 10, Šedivá 7, Repková 3, Hudecová 2, Mandelíková 2, Frigová 2, Krakovská 1
Tréner: Hanka Jendrichovská, asistent trénera: Róbert Kisty

Vyjadrenie trénerky Hanky Jendrichovskej:
Po delší ligové přestávce jsme začali sérii náročných zápasů, které nás čekají do konce soutěže. Naším prvním soupeřem byl Ružomberok, který neohroženě kraluje tabulce východu s jedinou prohrou. Hlavním cílem bylo nabudit děvčata tak, aby se soupeře nebály a snažily se podat výkon na hranici svých možností, protože to byla jediná šance na úspěch. Dosud jsme toto družstvo nikdy neporazili, chtěli jsme se o to pokusit v domácím prostředí. Velmi mě těší, že jsme oba zápasy zvládli z tohoto pohledu velmi dobře. Výbornou obranou jsme soupeři nedovolili lehce skórovat, na každý koš se musel nadřít. Kdybychom proměňovali naše šance s větší úspěšností, už první zápas mohl dopadnout jinak. Ale nechali jsme si to až na ten druhý!! Přesvědčili jsme se, že vyhrát není nemožné a opět výborná obrana nás stále držela v zápase. O tom, že byl problém vstřelit koš na obou stranách svědčí první čtvrtina, která skončila 3:4. Hráčky bojovaly a dřely často i přes slzy, protože se hrálo na tuto kategorii dost tvrdě a bolelo to. Ale dočkaly se zasloužené odměny v podobě krásné výhry, kterou si absolutně zasloužily. Takže obrovská pochvala celému družstvu za předvedený výkon a také poděkování všem fanouškům v hledišti za obrovskou podporu!!! Máme radost.

Prílohy

Názov Typ Veľkosť
Young Angels Košice - BK ŠKP 08 Banská Bystrica XLS 143,50 kB
Young Angels Košice - BK ZŠ Zvolen XLS 143,50 kB
Autor fotogalérie: M. Dubecký
 
 
Fakturačné údaje

YOUNG ANGELS ACADEMY, o.z.
Sídlo: Werferova 3, 040 11 Košice

IČO: 503 920 69
DIČ: 2120342070

Peňažný ústav: Tatrabanka a.s.
IBAN: SK05 1100 0000 0029 4102 7028
SWIFT: TATRSKBX

Transparentný bankový účet

bankové spojenie:
Slovenská sporiteľňa, a.s.

IBAN: SK 51 0900 0000 0051 3666 9005

Kontaktné osoby

Hana Jendrichovská
štatutárny orgán občianskeho združenia
E-mail: info@youngangels.sk

Tel./sekretariát: 055 2850020 kl. 242